it only took one kiss

one kiss. after a late night conversation. There are times, you made me forget how to breath. and you showed me things I didn’t know I need it. The way you casually rubs my back and breath deeply while smelling my hair The way you holds my hands and our fingers brushed each other The […]

Day 12: Write about 5 blessing in your life.

Susah susah gampang.. 1. My kids 2. My health 3. The house where i stay right now 4. My parents 5. My friends “I still remember the days I prayed for the things I have now” Gua pernah baca kalimat itu, somewhere on Pinterest (pinterest, my laff) Dan benar adanya bahwa 5 hal yg gua […]

Day 10: Write about something for which you feel strongly

Aduh.. makin lama makin telat posting blog nyaaaa.. wkwkwkwkwk So, day 10 topic is about something i feel strongly about. Hmm I dislike pointless arguments with stubborn people. Gua bisa stress sendiri kayaknya kalau harus debat sama orang keras kepala. Biasanya kalau udah terjebak di situasi kayak gitu, gua iya iya aja daripada pusing. Gua […]

Day 9: Post some words of wisdom that speak to you

Hm.. gua ga tau siapa yang ‘punya’ quotes ini. Gua nemu dulu banget, nemu di pinterest. “Train your mind to see the good in every situation” Pas baca quote itu, gua langsung kayak dapat pencerahan bahwa pikiran kita itu sesungguhnya bisa ‘dilatih’ untuk ga lebay, untuk bisa selalu nemu hal yang positif dari apapun.. dari […]

Day 8: Share something you struggle with

Struggle. Katanya hidup ini adalah perjuangan. Tiap hari adalah perjuangan. Berjuang untuk tetap bersemangat, tetap memiliki harapan, dan bertahan untuk hidup. I’m not gonna share my personal problem because i’d like to keep things simple and well, personal. Hahaha.. (Padahal mah takut tar kebablasan curhat) But as far as i know, gua selalu berusaha untuk […]

Day 7: List 10 songs that you’ve loving right now

Iya, telat ini postingnya harusnya semalam. Tapi dasar internetnya nyungsep gegara hujan besar di Tangsel. Tsk ~~ Honestly, once i read that, one song that straight up into my mind is, “dora doraaa.. and friends, going into the city..” *hang head in shame* Those kids songs really washed my brain. Oh dear Lord.. But anyway, […]

Day 5: List 5 places you want to visit

Sebenernya traveling itu bukan kebiasaan gua. Bukan hobi tapi ya gua sebenernya suka juga ngunjungin tempat-tempat baru. Entah kenapa, kayaknya keluarga gua dulu itu jarang banget pergi traveling. Bisalah dihitung dengan 1 tangan berapa kali kami pergi sekeluarga ke luar kota. Yang paling membekas di ingatan gua, kami pergi ke Bali. Pas gua masih SD […]